Bli litt bedre kjent med landsstyret vårt

Av Rogjella Anne Nydal
13. april 2021 13:41


Forbundets digitale landsmøte på nett gjenvalgte Eilif Tanberg som ny leder og Henriette A. Smeby ble gjenvalgt som nestleder av Forbundet. Eilif og Henriette ser frem til å lede Forbundet sammen med landsstyret som består av Tea Emberland, Synne Dagestad, Ingrid Bjørnstad og Amanda Anvar.

Tea Emberland (25) skal gifte seg om litt over to måneder, og hun ble kjent med Daniel (hennes forlovede) fordi han var en av stamkundene hennes på jobb. Hun har også hele livet mitt tenkt at hun ikke liker eple, samtidig som at eplesmak på godteri er favoritten hennes, og har nå i en alder av nesten 25 endelig lært selv selv at hun faktisk elsker epler.

Amanda Anvar er en 19 år gammel jente fra Holmlia i Oslo. Hun elsker puslespill og spiser kiwi med skall. Dette er hennes første periode i Landsstyret og hun gleder meg masse til det som kommer.

Synne Anbjørg Dagestad (22) er fra Bergen og bor på guttehjemmet sammen med 36 gutter og 2 jenter, hun jobber som klatreinstruktør, hun spiller Euphonium og hun syns at 17.mai er den beste dagen i året.

Ingrid Bjørnstad (31) vært medlem siden 2012, hun er den eneste i landet med mastergrad om Agatha Christie, har brukt briller siden hun lå i barnevogn og er sekretær i NHF (Norges handikapforbund) Trondheim.