Bli med i et lokalforbund!

Bli medlem

Vi har lokalforbund i:


I lokalforbundene våre har vi et bredt spekter av arrangementer! Bibel&børst er Forbundets eget opplegg, der vi diskuterer en bibeltekst over en øl eller en brus. Vi arrangerer temakvelder der vi inviterer ulike debattanter eller foredragsholdere som har kunnskap og ulike vinklinger på det aktuelle temaet. Etterpå åpner vi opp for spørsmål og diskusjon. Som forbundere er vi heller ikke redde for å ta oss en god fest. Vi har god stemning, god mat og god drikke. Her kan du drikke alt fra vann til vin. I Forbundet feirer vi også messe på ulike måter. Vi har for eksempel messe med kroppen, Palestinamesse, feministisk messe, skeiv messe, trans messe eller grønn messe.

Arrangementene begrenses ikke til det som er nevnt ovenfor. Det er bare fantasien som setter grenser på hva som kan arrangeres i Forbundets regi. Forslag til aktiviteter finner du i aktivitetsbanken.

Bergen

Bergen kristelige studentforbund er glad i å arrangere Bibel og babbel! Dette er vår måte å ha samtaler rundt bibelen og vår tro. Vi diskuterer, kritiserer, leser og engasjerer oss i ulike temaer i bibelen knyttet opp mot ulike kontekster. I tillegg engasjerer vi oss i alt Forbundet står for: feminisme, skeiv kamp, Palestina, antirasisme og klima. Om du har forslag til arrangementer, er det bare å ta kontakt.

Bergensforbundet holder arrangementer på Batteriet Vest i Kong Oscars gt. 62. Her samles vi til møter, fester og sosiale samlinger. Alle arrangementer starter kl. 18. Kom litt før det begynner, så møter noen av oss deg utenfor!

Semesterplan for 2023.

Kontakt
Epost: bergensstyret@forbundet.no
Facebook: Bergen kristelige studentforbund

Arrangementer

  Kristiansand

  Vil du være med på å utvide vårt studentarbeid?

  Har du et engasjement for kristendom, tro og tvil, og bor du eller studerer du i Kristiansand? Kunne du tenkt deg å få erfaring med organisasjonsarbeid, økonomi og ledelse? Har du ideer til hyggelige, spennende og lærerike arrangementer som gir unge voksne rom for tro, tvil og undring i hverdagen?

  Vi ønsker å starte opp en lokalavdeling av Norges kristelige studentforbund i Kristiansand, og er på utkikk etter frivillige studenter/unge voksne som vil bli med på oppstarten! Vi kan tilby

  • Deltakelse på nasjonale og internasjonale studentarrangementer
  • Administrativ støtte fra våre sentralt ansatte
  • Økonomisk tilskudd for oppstart og drift av studentaktivitet lokalt

  Les mer om vår organisasjon og historie, samt hva vi tror på og mener her.

  Ta kontakt så fort som mulig med styreleder Eilif Tanberg på leder@forbundet.no eller 469 32 315 for mer informasjon!

  Kristiansand kristelige studentforbund
  Epost: kristiansandsstyret@forbundet.no

  Arrangementer

   Oslo

   Oslo kristelige studentforbund tar seg gjerne en fest og feirer gjerne messe, om det er grønn, skeiv eller feministisk messe. Vi er opptatt av skeiv problematikk og deltar under Prideparaden. I tillegg arrangerer vi gjerne bibel&børst eller en fellesmiddag. Kun fantasien setter grenser for hva som arrangeres.

   Osloforbundet holder til i egne lokaler i Universitetsgata 20 (U20). Rett over gata fra Universitetsparken, finner du en port mellom Texburger og Subway. Ring på hos Norges kristelige studentforbund, gå inn første dør til venstre og opp i 3. etasje, hvor du finner Osloforbundet! Der har vi en stue, kjøkken, en stor sal og eget kapell og rimelige hybler for medlemmer av Forbundet. Alle arrangementer starter kl. 19 og foregår enten i stua eller i salen i U20.

   Semesterplan for 2023.

   Oslo kristelige studentforbund
   Besøksadresse: Universitetsgata 20, 0162 Oslo
   Epost: oslostyret@forbundet.no
   Facebook: Oslo kristelige studentforbund

   Arrangementer

    Stavanger

    Vil du være med på å utvide vårt studentarbeid?

    Har du et engasjement for kristenprogressive verdier, og bor du eller studerer du i Stavanger? Kunne du tenkt deg å få erfaring med organisasjonsarbeid, økonomi og ledelse? Har du ideer til hyggelige, spennende og lærerike arrangementer som gir unge voksne rom for tro, tvil og undring i hverdagen?

    Vegard og Amanda, to forbundere på landsmøte

    Vi ønsker å starte opp en lokalavdeling av Norges kristelige studentforbund i Stavanger, og er på utkikk etter frivillige studenter/unge voksne som vil bli med på oppstarten! Vi kan tilby deltakelse på mange spennende nasjonale og internasjonale studentarrangementer, støtte fra våre sentralt ansatte og økonomisk tilskudd for oppstart og drift av studentaktivitet.

    Les mer om vår organisasjon og historie, samt hva vi tror på og mener her.

    Ta kontakt så fort som mulig med styreleder Eilif Tanberg på leder@forbundet.no eller 469 32 315 for mer informasjon!

    Universitetsgata 20 i Oslo, hvor administrasjonen holder til

    Stavanger kristelige studentforbund
    Epost: stavangerstyret@forbundet.no
    Facebook: Stavanger kristelige studentforbund

    Arrangementer

     Tromsø

     Vil du være med på å utvide vårt studentarbeid?

     Har du et engasjement for kristenprogressive verdier, og bor du eller studerer du i Kristiansand? Kunne du tenkt deg å få erfaring med organisasjonsarbeid, økonomi og ledelse? Har du ideer til hyggelige, spennende og lærerike arrangementer som gir unge voksne rom for tro, tvil og undring i hverdagen?

     Vi ønsker å starte opp en lokalavdeling av Norges kristelige studentforbund i Kristiansand, og er på utkikk etter frivillige studenter/unge voksne som vil bli med på oppstarten! Vi kan tilby deltakelse på mange spennende nasjonale og internasjonale studentarrangementer, støtte fra våre sentralt ansatte og økonomisk tilskudd for oppstart og drift av studentaktivitet.

     Les mer om vår organisasjon og historie, samt hva vi tror på og mener her.

     Ta kontakt så fort som mulig med styreleder Eilif Tanberg på leder@forbundet.no eller 469 32 315 for mer informasjon!

     Forbundshelg, et av våre nasjonale arrangementer

     Tromsø kristelige studentforbund
     Epost: tromsostyret@forbundet.no
     Facebook: Tromsø kristelige studentforbund

     Arrangementer

      Trondheim

      Trondheim kristelige studentforbund har et bredt spekter av arrangementer; bibel&børst, temakvelder (særlig om klima), byttekvelder og bibel&bossmat der vi dumpstrer og kvelden etter lager vi god mat av fangsten. Vi feirer også 17. mai sammen! Kun fantasien setter grenser for hva som arrangeres.

      Trondheimsforbundet holder til i Singsakerbakken 13 (S13), like bak idrettsbygget på Gløshaugen). Her har vi møtesal, kapell og rimelige hybler for medlemmer av Forbundet. Arrangementene starter kl. 19 og foregår i møtesalen i S13.

      Semesterplan for 2023.

      Trondheim kristelige studentforbund
      Besøksadresse: Singsakerbakken 13, 7030 Trondheim
      Epost: trondheimsstyret@forbundet.no
      Facebook: Trondheim kristelige studentforbund

      Arrangementer