LANDSMØTE 13-14 MARS 2021

Av Rogjella Anne Nydal
19. februar 2021 18:34


Forbundet avholder vanligvis landsmøte i Oslo en gang i året. Dette er det høyeste og mektigste organet i organisasjonen vår, og alt som blir bestemt på landsmøtet, må følges opp av landsstyret og de ansatte. Av smittevernhensyn vil møtet avholdes 13-14. mars på Zoom over denne linken.

Program
Det blir teknisk testing og smøring av frokost fra kl. 08:45. Møtestart er kl. 9:10 med bli kjent-leker og mulighet for å spise frokost samtidig. Det offisielle programmet begynner kl. 9:40 med hilsningstale fra leder i Kirkerådet, Kristin Gunleiksrud Raaum. Møtet avsluttes søndag senest kl. 14.30. Det er mange saker på årets landsmøte grunnet at landsmøtet 2020 uventet måtte avholdes digitalt og at flere saker måtte kuttes fra dagsorden.

Sakspapirer
Sakspapirene til de fleste sakene som skal behandles på landsmøtet finner du ved å følge denne linken. Sakene som angår valg, blir lastet opp når valgkomiteen har mottatt informasjonen de trenger fra lokalforbundenes årsmøter.

Digital gjennomføring

Det er svært viktig at hver deltaker stiller på landsmøtet via egen enhet. Dette vil være avgjørende for å kunne være i stand til å avgi stemme gjennom Zoom. Vi anbefaler å bruke PC.

Påmelding av delegater og andre deltakere
Alle delegater og andre deltakere på landsmøtet er ansvarlige for å melde seg på landsmøtet ved å fylle ut dette skjemaet. Lokalforbundene står fritt til å dekke utgifter til mat og snacks til landsmøtet.

Oppsummering av det viktigste:

Vi ses på Zoom!