Meld deg inn i NKS

• Ordinært medlemskap er åpent for alle som er under 34 år og kan tilslutte seg NKS' formål. Det koster 50,- kroner det første året, og 100,- kroner for påfølgende år. Gir fulle rettigheter i organisasjonen.

"Forbundsvenn" er støttemedlemskap for deg som har passert 34 år men gjerne vil støtte Forbundet videre. Det gir ingen formelle rettigheter i organisasjonen, men du vil motta AKT og informasjon om hva som skjer i Forbundet.
  • Du kan betale kontingenten kontant til den som verver deg, eller du kan overføre penger til bankkonto 3000.17.18602, eller vippse til 103444.
  • Alle medlemmer og forbundsvenner får vårt medlemsblad AKT to ganger i året.

Vi sender også ut et nyhetsbrev med oppdateringer om hva som skjer i organisasjonen 4-5 ganger i året.

I tillegg sender vi iblant eposter med invitasjon til nasjonale arrangementer eller arrangementer i ditt lokalforbund.

Du bestemmer selv hva slags informasjon du vil få fra oss. Dersom du ønsker å reservere deg mot noe av informasjonen vi sender ut, kan du gjøre det her.

Du kan når som helst kontakte oss på post@forbundet.no for å endre valgene dine.

Alle personopplysninger vi henter inn er kun til internt bruk. Opplysningene lagres i vårt krypterte medlemsregister og vil ikke deles med andre. Ved avsluttet medlemsskap sletter vi opplysningene. Du kan lese vår personvernerklæring her.