Spill- og pizzakveld i Bergensforbundet

Førstkommende torsdag blir det spillkveld i Bergensforbundet! Vi spiser pizza, spiller noe alle kan være med på, og bergensekretær Kristian Hoff-Andersen vil fortelle litt om Forbundet til de som dukker opp. I motsetning til de fleste arrangementene våre, vil ikke dette bli holdt i være lokaler i Allégaten 40, men i Forbundets eget kollektiv i Allégaten 44! De hyggelige kollektivbeboerne vil nok delvis også være tilstede, og bergensforbundet sponser mat og drikke. Ta gjerne med en venn, det er ikke nødvendig å være medlem for å komme. Vel møtt, ca 19.00!

Ved spørsmål, kontakt Bergensekretær Kristian Hoff-Andersen på bergen@forbundet.no eller telefon 48040072