Stillingsannonse: Ledig studentjobb i Bergen!

Av Eilif Tanberg
30. mai 2022 15:51

Vi søker organisasjonssekretær i Bergen!

Forbundshelg 2021

Er du på utkikk etter spennende arbeidserfaring og givende oppgaver? Trenger du en relevant og godt betalt jobb ved siden av studiene?

Vi ser etter en motivert person med sans for å skape aktivitet blant studenter!

Bergen kristelige studentforbund er et åpent og inkluderende fellesskap med plass til alle studenter og unge voksne. Vi har et romslig budsjett og mange spennende muligheter til å gjennomføre arrangementer!

Din viktigste oppgave blir å planlegge arrangementer og skape aktivitet og blant studenter i Bergen. Vi ser etter deg som vil bli en del av en spennende og viktig organisasjon!

Det er ingen krav til personlig tro, men man må kunne stå inne for organisasjonens formålsparagraf.

Vi søker deg som:

Dine kjerneoppgaver:

Vi tilbyr:

Arbeidet foregår i Bergen, men noe reising kan forekomme. Kveldsarbeid må regnes med.

Søkere må kunne stå inne for NKS’ formålsparagraf og kjernesaker.

Kort søknad og CV sendes til: leder@forbundet.no innen 24.08.22. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju fortløpende. Ønsket oppstart er slutten av august/starten av september 2022.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Eilif Tanberg på samme e-post eller mobil 469 32 315.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Om arbeidsgiveren

Norges kristelige studentforbund (NKS) har siden 1899 vært et inkluderende og kristenprogressivt fellesskap for troende, tvilende og undrende studenter. Vi har lange tradisjoner for å åpne opp kristendommen i tråd med akademiske verdier: Humanisme, solidaritet, kritisk tanke og likeverd.

Vi har gått foran i den kristne kvinnekampen, stått på barrikadene for skeives plass i kirka siden 70-tallet og vært først ute blant de kristne organisasjonene med å støtte Palestina.

Vårt formål er «å vekke og styrke kristen tro og identitet blant studenter og unge voksne». Vi samles «til en felles innsats for fred, rettferdighet og likestilling».

Kjernen i vår organisasjon er et bredt spekter av frivilligdrevne aktiviteter av høy kvalitet: Middager og studentfester, kurs, bibeldiskusjon, hytteturer, lederutvikling, internasjonal utveksling og gudstjenester – for å nevne noe.

Medlemmene våre er ikke bare kristne. Det finnes både ateister, humanister, hinduister og muslimer som er en del av våre fellesskap. Vi er stolte over å være Norges kanskje aller mest inkluderende kristne organisasjon!

Vårt hovedkontor i Universitetsgata 20 i Oslo, hvor vi har holdt til siden 1917
Siden 60-tallet har vi jevnlig arrangert hytteturer til hytta vår, Larsbu. Den ligger på Finse, kun et steinkast fra Bergensbanen